Japan Trivia Quiz Answers 100% Score Quiz Factory


Japan Trivia Quiz Answers 100% Score Quiz Factory Quiz

Japan Trivia Quiz Answers 100% Score Quiz Factory


Japan Trivia Quiz Answers 100% Score

Japan Trivia Quiz Answers 100% Score From Quiz Factory Total 30 Questions Answers Complete This Quiz And Get Up To 40 RBX FREE


1. Tokyo is the largest city in Japan, in terms of population, but which city in Japan is the second biggest?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Osaka
  2. Yokohama


Right Answer: Yokohama


2. What is the name given to a traditional Japanese Inn?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Ryokan
  2. Capsule


Right Answer: Ryokan


3. Japan is made up of islands. How many islands does Japan have in total?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. 6,852
  2. 380


Right Answer: 6,852


4. The total population of Japan is around 127 million, which European country is similar in size according to landmass?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Germany
  2. Spain


Right Answer: Germany


5. What does the word Geisha translate as?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Woman of Dance
  2. Person of Art


Right Answer: Person of Art


6. Before Tokyo, Japan had many other capital cities, but which was the most recent capital city?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Fukuoka
  2. Kyoto


Right Answer: Kyoto


7. Only a few original castles still remain today from the Edo period of 1603-1868, How many still exist today?

Japan Trivia Quiz Answers


8. Mount Fuji is 3,776m tall, true or false?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. True
  2. False


Right Answer: True


9. Which of these walking trails is over 1,000 years old?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Nakasendo Way
  2. Kumano Kodo


Right Answer: Kumano Kodo


10. What is the top operational speed of the Bullet Train?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. 200kmph
  2. 320kmph


Right Answer: 320kmph


11. Which Japanese dish originates from Portugal?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Tempura
  2. Ramen


Right Answer: Tempura


12. Which sacred animal is well-known for wondering through Nara Park?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Gazelle
  2. Deer


Right Answer: Deer


13. Japan is renowned for it’s incredible food, but which city is nicknamed the ‘Kitchen of Japan’?

Japan Trivia Quiz Answers

Right Answer: Osaka


14. In which city can you find the Japanese Macaque?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Nagano
  2. Ishikawa


Right Answer: Nagano


15. In which region would you find the city of Sendai?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Honshu
  2. Tohoku


Right Answer: Tohoku


16. What is the name of the longest and widest river in Japan?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. The River Thames
  2. The Shinano River


Right Answer: The Shinano River


17. Popular in Japan, what are Manga?

Japan Trivia Quiz Answers
  1. Japanese Comic Books
  2. Japanese Music


Right Answer: Japanese Comic Books


18. Which Japanese mountaineer was the first woman to reach the summit of Mount Everest?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Junko Tabei
  2. Susan Sheridan


Right Answer: Junko Tabei


19. What are the two main religions of Japan?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Christianity and Catholic
  2. Shinto and Buddhism


Right Answer: Shinto and Buddhism


20. In Japanese culture, what is a katana?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. A painting
  2. A sword


Right Answer: A sword


21. Which flower is a symbol of the Emperor and the Imperial family?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Daisy
  2. Chrysanthemum


Right Answer: Chrysanthemum


22. Which Japanese company’s slogans have included ‘be moved’, ‘make believe’, and ‘like no other’?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Sony
  2. Sky


Right Answer: Sony


23. What is the National Sport of Japan?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Boxing
  2. Sumo Wrestling


Right Answer: Sumo Wrestling


24. What is commonly known as Hinomaru?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. A temple
  2. The Japanese Flag


Right Answer: The Japanese Flag


25. Which city gained publicity around the world and in the USA in 2008, since it had the same name as a certain politician?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Obama
  2. Biden


Right Answer: Obama


26. In English, what do we call a sakura tree?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Bonsai Tree
  2. Cherry Blossom Tree


Right Answer: Cherry Blossom Tree


27. What is the name of the company that makes Panasonic Products?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Matsushita Electric
  2. Dell


Right Answer: Matsushita Electric


28. What is the name of the Main Island of Japan?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. Honshu
  2. Tokyo


Right Answer: Honshu


29. What type of instrument is a Samisen?


  1. Guitar
  2. 3-Stringed Lute


Right Answer: 3-Stringed Lute


30. The K-Pop band, BTS are from Japan, True or False?

Japan Trivia Quiz Answers

  1. True
  2. False


Right Answer: False

Japan Trivia Quiz Answers





Source link

Leave a Comment